سیر سیاه عطاری 2022-01-27

سیر سیاه؛ شگفتی سلامتی با طعم خاص و خواص بی‌نظیر بلاگ اسنپ فود

طریقه مصرف سیر سیاه برای بهبود کبد چرب شامل خوردن روزانه یک یا دو حبه به‌صورت خام یا تهیه دمنوش آن است. سیر سیاه با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در مغز، به بهبود عملکرد حافظه و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند آلزایمر کمک می‌کند. این خاصیت آن، به‌ویژه برای افرادی که در معرض کاهش حافظه هستند، بسیار مفید است. سیر سیاه در طی یک فرآیند تخمیر 3 تا 4 هفته‌ای در دمای 60 تا 90 درجه سانتی‌گراد با سطح رطوبت بالا تولید می‌شود.

از تقویت سیستم ایمنی و کاهش وزن گرفته تا بهبود سلامت قلب و پوست، این ماده می‌تواند در ارتقای کیفیت زندگی شما نقش بسزایی داشته باشد. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامت خود هستید، سیر سیاه را امتحان کنید و تأثیر شگفت‌انگیز آن را تجربه کنید. مصرف ناشتا به جذب بهتر مواد مغذی این ماده کمک می‌کند و تاثیر آن را در تقویت سیستم ایمنی و بهبود متابولیسم افزایش می‌دهد. ترکیب آن با دمنوش عناب و آویشن برای کبد چرب می‌تواند تاثیر مثبتی بر بهبود عملکرد کبد داشته باشد. یکی دیگر از خواص اصلی این محصول، خواص سیر سیاه برای زود انزالی می باشد. اثر تقویت کنندگی قوای جنسی در سیر سیاه مخصوصا در آقایان، بسیار زیاد و قابل توجه است.

این ماده به‌ویژه در فرهنگ‌های آسیایی، به‌خصوص در طب سنتی چین و ژاپن، مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله، به بررسی خواص آن و تأثیرات آن بر سلامت بدن خواهیم پرداخت. ترکیبات فعال موجود در این ماده می‌توانند به کاهش فشار خون کمک کرده و کلسترول بد (LDL) را کاهش دهند.

مصرف سیر سیاه می‌تواند به بهبود سلامت هورمونی و کاهش علائم دوران قاعدگی و یائسگی در زنان کمک کند. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی این ماده در تنظیم چرخه قاعدگی و کاهش دردهای مرتبط با آن نقش موثری دارند. همچنین، سیر سیاه به دلیل خواص تقویت‌کننده سیستم ایمنی، برای زنانی که به دنبال حفظ سلامت کلی بدن هستند، گزینه‌ای ایده‌آل است.

سیر سیاه به دلیل خواص رقیق‌کنندگی خون، ممکن است با داروهایی مانند وارفارین یا آسپرین تداخل داشته باشد. افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، حتما باید قبل از استفاده از این ماده با پزشک مشورت کنند تا بدانند برایشان مضر است یا خیر. این محصول ابتدا در کشورهای آسیایی برای مصارف دارویی استفاده می‌شد و امروزه به دلیل خواص فوق‌العاده‌اش، به یک ابرغذای جهانی تبدیل شده است.

بوته‌های سیر را خیس یا مرطوب نکنید، زیرا روند کهنه‌شدن سیرها مختل می‌شود. قبل از استراحت بهتر است سیر نخورید به این دلیل که  انرژی زا است و موجب بی خوابی می شود. برای تمیز کردن دستگاه گوارش و سیستم های تنفسی نیز بسیار مفید است. بله، چنانچه شما در ثبت سفارش مشکلی داشته باشید و یا هر دلیل دیگری...

برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده می تواند نشانگرهای آسیب کبدی را در پی آسیب کبدی کاهش دهد ، رسوبات چربی را در کبد کاهش دهد و اندازه سلولهای کبدی را متعادل کند. مطالعات نشان داده است که در کاهش سطح هموسیستئین در خون بسیار مفید است و متعاقباً از سلامت قلب  نیز محافظت می کند. یک مطالعه نشان داد که سیر سیاه  می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده کمک کند. سلامتکده یک پایگاه جامع درباره سلامتی و بهداشت است که تلاش می کند اطلاعات شما را درباره سلامت، طب سنتی، گیاهان دارویی و مسائل پزشکی بالا ببرد. دقت داشته باشید قیمت سیر سیاه در فروشگاه های مختلف متفاوت است و ممکن است تا چند صد هزارتومان تفاوت دارد. سیر سیاه را می‌توان به‌صورت خام، دمنوش یا به‌عنوان طعم‌دهنده در انواع غذاها مانند سوپ، سالاد، خوراک‌ها و حتی پیتزا استفاده کرد.

دقت داشته باشید سیرهایی که مزه تلخی بیشتری میدهند، از نظر خواص دارویی بسیار قوی تر هستند و از آن ها میتوان حتی برای درمان بیماری ها استفاده کرد. پس از آماده‌شدن سیرهای سیاه، می‌توانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید. بوته‌های سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند. هرازگاهی آرام‌پز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. آرام‌پز یا پلوپز را روی حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا (keep warm) قرار دهید. در این حالت، فقط دما و رطوبت لازم برای کهنه‌شدن سیرها تأمین می‌شود و سیرها نمی‌پزند.

این ماده با تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت قلب، کاهش وزن و تقویت پوست و مو، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به دنبال سبک زندگی سالم هستند. برای بهره‌مندی از فواید سیر سیاه، می‌توانید آن را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید یا از محصولات مرتبط مانند کپسول و عصاره استفاده کنید. سیر سیاه یک ماده طبیعی شگفت‌انگیز است که با دارا بودن خواص ضدسرطانی، بهبود عملکرد قلب، کاهش وزن، تقویت حافظه و کنترل قند خون، تأثیر شگرفی در سلامت بدن دارد. اگر به دنبال خرید سیر سیاه با قیمت مناسب و تخفیف ویژه هستید، عطاری آنلاین سلامت مارکت بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. سیر سیاه به‌عنوان یک ماده سم‌زدا شناخته می‌شود که می‌تواند فلزات سنگین و سموم را از بدن دفع کند.

بعد از ورود به پروفایل، کالای مدنظر خود را به سبد خرید اضافه کنید، پس از انتخاب آدرس میتوانید نوع پرداخت خود را انتخاب کنید. بعد از اتمام ثبت سفارش، سیستم کد سفارش شما را نمایش خواهد داد. این ماده خاصیت آرام‌بخشی دارد و می‌تواند در کاهش استرس و اضطراب مؤثر باشد. آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد. البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمی‌رود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است. این ماده مغذی را می‌توانید به صورت خام، دمنوش یا در غذاهای مختلف مصرف کنید و از فواید آن بهره‌مند شوید.

خوشبختانه شما می‌توانید به راحتی این سیر شگفت‌انگیز را در منزل تهیه کنید و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. التهاب در مغز حافظه را ضعیف می‌کند یا عملکرد مغز را در طولانی‌مدت کاهش می‌دهد. مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک می‌کند که در اثر آسیب سلول‌های مغزی ایجاد می‌شوند. برخی از دانشمندان ترکیبی را یافته‌اند که با آلزایمر مرتبط است.

این فرآیند معمولا چند هفته طول می‌کشد و نتیجه نهایی محصولی با رنگ مشکی، طعمی شیرین و بافتی نرم و چسبناک است که نه‌تنها ظاهری جذاب دارد، بلکه خواص بی‌نظیری هم ارائه می‌دهد. مواد فعال موجود در این گیاه می تواند به کاهش انتشار انسولین در بدن کمک کند که برای بیماران دیابتی و کسانی که در معرض خطر بالای ابتلا به این بیماری هستند مهم است. سطوح بالای آنتی اکسیدان در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت کمک کند. سیر سیاه با افزایش متابولیسم بدن، به چربی‌سوزی و کاهش وزن کمک می‌کند. ترکیبات فعال موجود در آن، اشتها را کنترل کرده و موجب کاهش ذخایر چربی در بدن می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم سیر سیاه، توانایی آن در کنترل قند خون و افزایش حساسیت بدن به انسولین است.

برای خرید آسان و مطمئن، می‌توانید از عطاری اینترنتی اسنپ‌فود استفاده کنید. در صورت مصرف بیش از حد سیر سیاه در دوره رژیم غذایی، ممکن است با نفخ، دل‌پیچه یا اسهال روبه‌رو شوید که این امر باعث برهم‌خوردن تعادل مواد مغذی در بدن و تغییرات وزنی شما می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم این ماده را به‌صورت متعادل مصرف کنید. خواص ضدالتهابی سیر سیاه می‌تواند به کاهش دردهای مفصلی و التهابات بدن کمک کند. این خاصیت آن را به یک گزینه مناسب برای افرادی که از آرتروز یا مشکلات التهابی رنج می‌برند تبدیل کرده است. روغن سیر سیاه برای مو با تقویت فولیکول‌ها، به جلوگیری از ریزش و افزایش رشد آن کمک می‌کند.

می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. سیر سیاه به دلیل طعم شیرین و بافت نرم خود، گزینه‌ای مناسب برای استفاده در انواع غذاها و رژیم‌های غذایی یا حتی به‌صورت دمنوش است.

بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم.

میدانید که تقلب در سیر سیاه زیاد است و راه تشخیص سختی هم دارد بنابر این به سیر سیاه در عطاری ها شک کنید و به همه آن ها اطمینان نکنید. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. یکی از جذاب‌ترین روش‌های مصرف و استفاده از این ماده، اضافه‌کردن آن به غذاهاست.

در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند. سیر سیاه از سیر خام معمولی نرم تر و شیرین تر است.در حالی که به نظر می رسد سیر سیاه یک پدیده جدید است، اما قرن هاست که وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما استفاده از آن از قاره آسیا شروع شده است. یکی از دلایل محبوبیت آن این است که سیر سیاه مانند سیر خام تازه دارای آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی اصلی است که می تواند به بهبود سلامتی شما کمک کرده و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند. سیر سیاه نیز مانند سیر معمولی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل می‌شود. یکی از دلایل محبوبیت آن این است که سیر سیاه ، مانند سیر تازه خام ، دارای آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی کلیدی است که می تواند به بهبود سلامت شما و جلوگیری از مشکلات جدی مرتبط با سلامتی کمک کند. سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، تأثیر مثبتی بر سلامت مغز دارد.

شما می‌توانید آن را از عطاری‌های معتبر مثل عطاری اسنپ‌فود تهیه کنید. عطاری گلزاری با ارائه محصولات و خدمات متنوع همواره منتظر شما همراهان عزیز می باشد. چنانچه هرگونه حساسیتی نسبت به سیر، موسیر، پیاز … دارید حتما قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید. ورزشکاران بوته های سیر را می توانند به وعده های غذایی و اسموتی اضافه کنند و قبل از تمرین های ورزشی خود میل کنند. سیر را در محفظه قرار  دهید ، تنظیم “گرم” را روشن کرده و روی آن را با درب پلو پز بپوشانید. پلو پز را در یک منطقه با تهویه مناسب قرار دهید ، زیرا ممکن است در طول مدت فرایند خانه شما بوی سیر بدهد.

به علاوه مصرف سیر سیاه همزمان می تواند باعث شُل تر شدن و نرم تر شدن چربی های ذخیره شده در بدن مخصوصا در ناحیه ی شکم، پهلو و ران شود. این اتفاق منجر به چربی سوزی با شدت بیشتر و حجم گسترده تری در بدن می شود و همچنین بازه ی زمانی آن را نیز کوتاه تر می کند. فرایند خاص تشکیل شدن سیر سیاه، باعث شده تا آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد و قدرت دفاعی بدن را قوی تر میکند.همچنین سیرسیاه خاصیت ضد سرطانی دارد.

بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر می‌توانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. در این فرایند برای ایجاد قوام و چسبندگی مدنظر، به دما و رطوبتی کاملا تنظیم‌شده نیاز داریم. بوته‌های سیر خام مدتی طولانی در دمای ۶۰ تا ۸۷ درجه سانتی‌گراد و رطوبت زیاد نگهداری می‌شوند و این کار موجب تغییر رنگ، بافت و مزه سیر می‌شود.

پلو پز را روشن کرده و درجه را روی گرم قرار دهید ( بر روی درجه پخت قرار ندهید و پخت شروع نشود ).سیرهای کامل را داخل پلو پز قرار دهید.دو هفته صبر کنید تا سیر سیاه شما آماده شود. یک مطالعه دیگر نشان می دهد که عصاره سیر سیاه می تواند رشد سلول های سرطانی ریه را کند کند. سیر سیاه در تحقیقات انجام شده توسط چند محقق چینی اثرات ضد تکثیر سلول های سرطانی را نشان داده است. سیر سیاه ممکن است در کمک به بدن برای دریافت مزایای آلیسین موثرتر باشد. افرادی که مشکلات گوارشی، حساسیت به سیر یا بیماری‌های خاص دارند، باید با احتیاط و پس از مشورت با پزشک از آن استفاده کنند. پس از 18 سال فروش حضوری تصمیم گرفتیم با فروش آنلاین هم درخدمت هموطنان عزیزمان باشیم.

سیر سیاه اخیراً به عنوان یک غذای محبوب برای کسانی که به دنبال تقویت طعم و محتوای غذایی هستند، تبدیل شده است. سیر سیاه (Black Garlic) محصولی است که از فرآوری و تخمیر سیر معمولی در شرایط دما و رطوبت کنترل‌شده تولید می‌شود. این فرآیند باعث می‌شود که سیر به رنگ سیاه درآید و طعمی شیرین و ملایم‌تر نسبت به سیر خام پیدا کند. سیر سیاه به دلیل خواص شگفت‌انگیز خود در سال‌های اخیر توجه بسیاری از متخصصان تغذیه، طب سنتی و حتی آشپزی را جلب کرده است. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند.

سیر سیاه فرآورده ای منحصر به فرد است که از سیر سفید به دست می آید. این محصول با تخمیر سیر خام در شرایط کنترل شده حرارت و رطوبت بالا ساخته می شود و به مدت ۴۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبا ۶۰ تا ۸۰ درجه نگهداری میشود. سیر سیاه به عنوان یک تقویت‌کننده قوی سیستم ایمنی بدن شناخته می‌شود.

طی این واکنش، قندها و آمینواسیدهای طبیعی موجود در سیر به ترکیباتی تبدیل می‌شوند که طعم شیرین و خاصی ایجاد می‌کنند. خواص سیر سیاه برای پوست شامل کاهش چین‌وچروک، شفافیت بیشتر پوست و محافظت از آن در برابر آسیب‌های محیطی است. برای افرادی که به‌دنبال روش‌های طبیعی برای مراقبت از پوست  هستند، علاوه‌بر خواص درمانی، روغن سیر سیاه به‌عنوان یک محصول آرایشی طبیعی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید.

خواص و فواید سیر سیاه شامل تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد قلب و کاهش التهابات بدن بوده که آن را به یک ماده مغذی و پرطرفدار تبدیل کرده است. سیر سیاه یک ابرغذای طبیعی محسوب می‌شود که به دلیل فرآیند تخمیر خاص، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مغذی است. مصرف روزانه این ماده می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت عمومی کمک کند. سیر سیاه به‌عنوان یک ماده غذایی طبیعی و سالم با خواص درمانی فراوان در طب سنتی شناخته می‌شود.

رادیکال های آزاد یکی از عوامل اصلی پیری و ابتلا به انواع سرطان است. از این رو سیر سیاه به دلیل خاصیت آنتی اکسیدان قوی خود می تواند ترفند مناسبی برای مقابله با انوع سرطان و پیری زودرس باشد. همچنین در انواع سیر سیاه دکتر بیز فرایند تخمیر باعث می گردد تا نوع ناپایدار آلیسین موجود در سیر تازه تبدیل به مشتقاتی پایدارتر شود. این جذب بالا برای جلوگیری از سکته قلبی، جلوگیری از انواع سرطان و تقویت کبد بسیار مناسب باشد. تفاوت اصلی بین سیر سیاه و سیر معمولی در فرآیند تولید، طعم و خواص تغذیه‌ای آن‌ها است.

سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه به دلیل مولفه های متعدد خود که بیشتر آنها بر اثر تخمیر شدن سیر و تبدیل شدنش به سیر سیاه در آن به وجود آمده است، می تواند سطح مقاومت بدن به هورمون انسولین را کاهش دهد. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی پایدارتر تبدیل می‌شود.

با افزودن این خوراکی به رژیم غذایی خود، سلامتی و نشاط را به طبیعی‌ترین شکل به زندگی‌تان دعوت کنید. اگر علاقه‌مند به دنیای رازآلود گیاهان دارویی هستید، توصیه می‌کنیم خواص خولنجان را هم مطالعه کنید. سیر سیاه هم خاصیت درمان کبد چرب و هم جلوگیری از ابتلا به کبد چرب و بیماری های کبدی را دارد،چون این ماده مفید علاوه بر محافظت از کبد می تواند باعث کاهش چربی انباشته شده در کبد شود.

باید گفت که استفاده از آن در غذاهایی مانند سوپ، خوراک‌های گیاهی و حتی پیتزا می‌تواند طعم و عطری دلپذیر به غذا ببخشد. سیر سیاه ممکن است با برخی از داروها تداخل دارویی داشته باشد قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید. می توانید سیر سیاه را به انواع غذاها مانند سوپ، خورشت، سس ها و پلو اضافه کنید. با این وجود ، یک مطالعه تأثیر عصاره سیر پیر بر لخته شدن خون در افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند را مورد بررسی قرار داد و متوجه شد که خطر جدی ندارد .

مطالعات انجام شده در دانشگاه دنکوک کره نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه موجب کاهش قند خون، کلسترول و تری‌گلیسرید در بدن می‌شود. مصرف سیر سیاه می‌تواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر آلزایمر و زوال عقل را کاهش دهد. ترکیبات فعال موجود در سیر می‌توانند به کنترل قند خون کمک کنند و مقاومت به انسولین را کاهش دهند. این خاصیت، آن را به یک گزینه عالی برای افراد دیابتی یا کسانی که در معرض ابتلا به دیابت هستند، تبدیل کرده است. اما نکته ای که وجود دارد این است که آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه تقریبا دو برابر سیر معمولی می باشد.

این ماده با کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL)، به بهبود سلامت قلب و گردش خون کمک می‌کند. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. به احتمال زیاد با سیر تازه و عطر و طعم قوی آن کاملاً آشنا هستید. اما آیا تابحال درباره سیر سیاه چیزی شنیده اید؟سیر سیاه در واقع سیر خام تازه (Allium sativum) است که با گذشت زمان و با استفاده از گرما و رطوبت بالا حدود 70٪ در فرآیندی به نام واکنش میلارد بوجود می آید.

حالا شاید برای شما سوال شود که سیر سیاه برای چی خوبه؟ پس در ادامه با ما همراه باشید. همچنین سیر سیاه را می توان در دمای محیط منزل داخل پلاستیک یا شیشه در طولانی مدت نگه دارید. این نوع سیر دارای تفاوت های تغذیه ای با سیرهای سنتی است و به طور گسترده ای در برنامه های آشپزی و تعدادی از مزایای منحصر به فرد سلامتی را ارائه می دهد.

مصرف روزانه این ماده به تنظیم قند خون کمک می‌کند و فرآیند چربی‌سوزی را سرعت می‌بخشد. سیر سیاه حاصل تخمیر سیر سفید در دما و رطوبت کنترل‌شده به مدت چند هفته است. این فرایند باعث می‌شود ترکیبات گوگردی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر افزایش یافته و طعم و بوی آن ملایم‌تر و کمی شیرین‌تر شود. به همین دلیل، افرادی که از بوی تند سیر سفید ناراضی هستند، می‌توانند از سیر سیاه بهره ببرند. از خواص برتر سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری می توان به انرژی زا بودن، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان، محافظت از پوست و جلوگیری از پیری زودرس و تقویت کبد اشاره کرد. همچنین اثر فوق العاده این محصول بر سلامت پوست و زیبایی و جوانی چهره قابل مشاهده است.

این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و از بیماری‌های باکتریایی و ویروسی جلوگیری می‌کند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود می‌دهد. سیر سیاه یک ماده غذایی ارزشمند است که با خواص شگفت‌آور خود، از کاهش وزن و سلامت قلب گرفته تا تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری‌ها، به گزینه‌ای ایده‌آل در رژیم‌های غذایی تبدیل شده است.

ناگفته نماند تقویت قوای جنسی یکی از اصلی ترین قدم ها برای درمان زود انزالی به حساب می آید. چرا که فرد باید توانایی برقراری رابطه  جنسی به طور منظم و در فواصل زمانی کوتاه مدت را داشته باشد. در نتیجه با مصرف سیر سیاه می توان یکی از اصلی ترین عوامل زود انزالی، یعنی ضعف قوای جنسی را تقویت کرده و بدین طریق زودانزالی را کنترل کرد. مصرف بیش از حد سیر سیاه می تواند باعث آسیب رسیدن به دستگاه گوارش شود.

سیر سیاه گیاهی است از خانواده Amaryllidaceae همان سیر خام تازه است که طی فرآیند تخمیر سیاه شده است. رنگ سیر سیاه، قهوه‌ای بسیار تیره یا به اصطلاح سیاه رنگ می‌باشد و بافتی نرم و لطیف دارد. سیر سیاه با کاهش اشتها و افزایش متابولیسم، می‌تواند به روند کاهش وزن کمک کند.

عطاری آنلاین گندم در سال 95 با هدف تولید و عرضه محصولات طبیعی و سالم توسط کارشناسان طب سنتی و اسلامی تاسیس گردید. در این مجموعه سعی شده است بهترین، با کیفیت‌ترین محصولات با قیمت مناسب عرضه شود. در این راستا این مجموعه، پخش و فروش محصولات دکتر خیراندیش را به سبد محصولات خود اضافه نموده است. دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید.

ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی موجود در آن، بدن را در برابر عفونت‌ها و ویروس‌ها محافظت می‌کنند. بررسی‌های علمی ثابت کرده‌اند که عصاره سیر سیاه تخمیری در از بین بردن سلول‌های سرطانی روده بزرگ و سرطان خون بسیار مؤثر است. همچنین، مصرف منظم این ماده، به کاهش نشانگرهای توموری در بدن کمک می‌کند.

به این معنی که این ماده غذایی عالی و دارای خواص فوق العاده می باشد. حبه های سیر تازه حاوی آمینو اسید و انواع قند هستند، از این رو وقتی تخمیر می شوند به رنگ سیاه در می آیند. لازم به ذکر است فرایند تخمیر به طور کامل طعم و حالت طبیعی سیر را تغییر می دهد. پس بدون نگرانی از دردسرهای بعد از مصرف سیر سفید می توانید از آن استفاده کنید. همچنین می توان سیر سیاه دکتر بیز را به صورت خام یا پخته مصرف نمود. آیا فواید سیر سیاه بیشتر از سیر خام است؟در نگاه اول، سیر سیاه ممکن است ظاهرش مانده به نظر برسد، اما این شکل از سیر معمولاً در غذاهای آسیایی دیده می شود و در کشورهای دیگر در حال رشد است.

برخی از شرکت ها سیرسیاه را با قیمت های بسیار بالا به فروش میرسانند. شاید از نظر اکثر خانم ها اصلی ترین دلیلی که از سیر سیاه استفاده میکنند، خواص سیر سیاه برای لاغری است؛ پس این مسئله را جدی بگیرید و با این محصول قدم بزرگی برای حل چاقی خود بردارید. سیر سیاه توانایی چربی سوزی و کمک به کاهش وزن را هم دارد و علاوه بر آن چربی ها اضافه بدن را هم دفع میکند. سیر سیاه به دلیل وجود آنتی اکسیدان در آن ،خاصیت ضد سرطان دارد همچنین از یبوست هم پیشگیری میکند.