سئو برای Video Metadata Optimization
نکات تازه در بهینهسازی ویدیوها برای موتورهای جستجو سی یو وب
این امر باعث میشود بازدیدکنندگان سایت شما در دریایی از ترافیک رقابتی گم شوند ( مانند ویدیوهای پیشنهادی که در یوتیوب ظاهر میشوند ). CoSchedule Headline Analyzer یک ابزار رایگان و کاربردی برای ارزیابی و بهینهسازی عناوین است. این ابزار به شما کمک میکند تا عناوین جذاب و مؤثری برای ویدیوهای خود ایجاد کنید. با استفاده از CoSchedule Headline Analyzer، میتوانید عناوینی جذاب و بهینهسازی شده برای ویدیوهای خود ایجاد کنید که توانایی جذب بازدیدکنندگان بیشتری را داشته باشند. برای اینکه ویدیوی خود را سئو کنید، نیاز است که کپشن مناسبی با کلمات کلیدی موردنظرتان بنویسید.
البته شما میتوانید سئو سایت خود را به صورت تخصصی به آژانس دیجیتال مارکتینگ سفیرمدیا بسپارید تا به راحتی در سریعترین زمان ممکن به رتبههای برتر گوگل برسید. سئو ویدیو سایت یکی از اقدامات بسیار مهمی است که پیش از تولید محتواهای ویدئویی باید به آن توجه داشته باشید تا بتوانید محتواهای جذاب و کاربردی را تولید کنید تا مورد توجه کاربران قرار گیرد. در سئو محتواهای ویدئویی باید اقدامات مختلفی را انجام دهید تا بتوانید بهترین ویدیو را متناسب باسلیقه کاربران تولید کنید. انتخاب کلمه کلیدی مناسب، انتشار ویدیو در پلتفرمهای خوب و… از جمله مواردی هستند که برای seo video باید به آنها توجه داشته باشید. امیدواریم پس از مطالعه این مقاله، درک بسیار واضحی از سئوی ویدیو و نحوه بهینهسازی ویدئوی خود داشته باشید. توجه داشته باشید برای سئو ویدئوهای خود، در این زمینه آموزشهای لازم را ببینید و صرفاً به نکاتی جزئی و مختصر در این خصوص اکتفا نکنید.
با استفاده از معیارهایی مانند نرخ پخش، تعداد بازدید، درخواستهای تبلیغات، تعداد اشتراکگذاریها، نرخ کلیک و...، به راحتی میتوانید میزان جذب کاربران خود را بررسی کنید. کاربران خود را تشویق کنید تا با لایک کردن و کامنت گذاشتن برای ویدئوی شما، با شما تعامل داشته باشند. گوگل در رتبهبندی محتواهای ویدیویی تمرکز خود را بر روی ویدیو با بهترین عملکرد قرار میدهد. خزندههای گوگل بعد از پیدا کردن اولین ویدیو در یک صفحه، کراول کردن آن را متوقف میکنند. اطمینان از اینکه عناوین و توضیحات محتوای ویدیویی را بهینه کرده باشید یکی از بهترین راهها برای اطمینان از دیده شدن در نتایج سرچ کاربران است. بازاریابی ویدیو یا ویدیو مارکتینگ در چند سال اخیر بیشتر و بیشتر در بین مشاغل و کسب و کارهای مختلف محبوب شده است.
در این وبسایت در خصوص آموزش سئو مقالات بسیاری وجود دارد که میتوانید برحسب نیاز و سوالاتی که برایتان مطرح است به بخشهای مختلف مراجعه کنید و موضوعات را انتخاب کنید. در نهایت مطالعه آنها تا حد زیادی میتواند روند کارتان را تخصصیتر و دقیقتر کند. یکی دیگر از روش های بهینه سازی ویدئو در سایت یا سئو ویدیو این است که شما باید تگ عنوان را مرتبط با ویدیوی خود در نظر بگیرید. چرا که در صورت مغایرت هدف جستجوی کاربران و تگ عنوان ویدیو، کاربران ممکن است بر روی ویدیوی شما کلیک کنند؛ ولی هدف جستجوی آنها نباشد! پس از اینکه فهمیدید سئوی ویدیو چیست و چه اهمیتی دارد، نوبت این میرسد که با روش های بهینه سازی ویدئو در سایت بتوانید رتبه بهتری در گوگل کسب کنید. در ادامه این بخش به بررسی ۹ روش سئو ویدیو میپردازیم تا شما بتوانید نرخ ترافیک و کلیک سایت خود را افزایش دهید.
موتورهای جستجوگر، ویدئوهایی را که به شکل حرفهای طراحی شدهاند و از لحاظ کیفیت صدا و تصویر و محتوا بهینه شدهاند را بیشتر ترجیح میدهند. میلیون ها نفر از کاربران اینترنت به دنبال محتوای ویدیویی هستند و این رقم هر روز در حال افزایش است. شما با یک استراتژی درست برای محتوای وب سایت و با سئو ویدیو می توانید سیل کاربران را به سمت وب سایت خود سرازیر کنید. هیچ شرکت آنلاینی (در هر زمینه ای از تجارت) بدون داشتن یک سیستم آنالیز نمی تواند موفق شود. شما باید بدانید که مطالبتان چه مقدار بازدید داشته، چه افرادی آنها را مشاهده کردهاند و… .
بنابراین بسته به کاربرد و هدف ویدیو می بایست طول و مدت زمان آن نیز مناسب در نظر گرفته شود. هر چه ویدیو کوتاه تر و هدفمندتر باشد کاربران تمایل بیشتری به مشاهده، اشتراک گذاری و همین طور دانلود آن خواهند داشت. به مجموعه قواعد و اقداماتی که در خصوص بهینه سازی ویدیوها برای موتورهای جستجو انجام می شود، اصطلاحا سئو ویدیو می گویند. انتخاب پلتفرمهای مرتبط برای میزبانی ویدئوها باید بر اساس استراتژی و اهداف کسبوکار صورت بگیرد و نتیجه بسیار خوبی داشته باشد. این روش به شما این امکان را میدهد تا بتوانید ویدئوهای خود را روی وبسایت بارگذاری کنید و کنترل بسیار دقیقی روی تجربه کاربری و محتواها داشته باشید. پس از آن باید یک برنامهریزی مناسب برای محتواهای ویدئویی خود انجام دهید که شامل اطلاعات مفید و دقیق، سناریو منسجم، ویدئوها و تصاویر باکیفیت و یک ارائه جذاب و منحصربهفرد باشد.
محتوای متنی تنها محتواهایی نیستند که به سئو نیاز دارند، بلکه تصاویر، پادکستها، فایلهای PDF و ویدئوها هم سئو میشوند. منظور از سئوی ویدئو این است که چه اقداماتی کمک میکند تا یک ویدئو برای ایندکسشدن و رتبهبندی در صفحات نتایج موتور جستوجو بهینه شود. راهنمای سئوی ویدئو برای موتور جستجوی گوگل با موتورهای جستجوی دیگر مشابه است؛ اما در بخشهای بعدی مفصل درباره سئو ویدئو در گوگل و یوتیوب صحبت خواهیم کرد. سئو ویدئو در واقع فرایندی است که به افزایش تعداد مخاطبان و بهتر دیده شدن یک سایت کمک میکند و روی بهینهسازی محتواهای ویدئویی تأکید دارد. این فرایند، مواردی مانند استفاده از برچسبها و توضیحات ویدئو و کلمات کلید مناسب در عنوان را شامل میشود و به موتورهای جستجو کمک میکند تا بتوانند ویدئوها را بهراحتی شناسایی و رتبهبندی کنند.
Google از یک خزنده خاص به نام Googlebot Video، برای محتوای ویدئویی استفاده میکند، بنابراین چند روز طول میکشد تا محتواها ایندکس بشود و هرچه وبسایت شما رنک بهتر و قدمت بیشتری داشته باشد، ویدئو زودتر ایندکس میشود. بهترین راه برای افزایش ضریب خزیدن ویدیو و سئو ویدیو این است که آن را در کانون توجه صفحه قرار دهید. در یک مطالعه آماری این نتیجه دریافت شد که ویدیوهای با تصاویر کوچک 30 درصد نرخ پخش بالاتری نسبت به محتوای ویدیویی بدون آن داشت. برای آپلود ویدئو هم میتوانید از پلتفرمهای انتشار ویدئو استفاده کنید و هم آنها را مستقیماً در هاست سایت بارگذاری کنید. هیچ اولویتی بین این روشها وجود ندارد؛ اما با توجه به مزایا و محدودیتهایی که بهصورت موردی در ادامه خواهیم گفت، تصمیم بگیرید که کدام یک برای هدف شما مناسب است.
متاسفانه محدودیت هایی را در ارائه بصری گالری ویدیویی شما اعمال میکند، پس همچنان مشکلاتی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. در این روش برای هر ویدیو یک صفحه اختصاص داده شده است و وقتی کاربر آنرا انتخاب کند لود میشود. افزونه هایی مثل All-in-one Video Gallery from Plugins360 (تصویر زیر) از این روش استفاده میکنند.مشکلات این روش از جهت تجربه کاربر است. همیشه از نظر بصری جذاب نیست و وقتی کاربر میخواهد ویدیو دیگری را پخش کند سرعت خوبی در لودکردن صفحه ندارد. اما این مشکل با استفاده از ابزارهای جدید برای افزایش سرعت صفحه، کمتر شده است.
آریانگاران تجربه متن، صوت، تصویر و ویدیوی تاثیرگذار را برای شما ممکن ساخته است. استفاده از تصاویر بندانگشتی میتواند تاثیر بسیار زیادی بر روی بالا بردن نرخ کلیک و دیگر معیارهای SEO محتوای ویدیویی داشته باشد. چه ویدئو را در سایت خودتان یا آپارات منتشر کنید، باید آن را در مرتبطترین صفحه و در یک طبقهبندی خاص قرار دهید. شما میتوانید ویدئوهای سایت و پلتفرمها را با برچسب دستهبندی کنید تا دسترسی کاربر به ویدئو راحتتر باشد. اگر موضوع ویدئو «آموزش فتوشاپ» است، آن را در بین ویدئوهای «آموزش ایلاستریتور» قرار ندهید.
سئو ویدیوها یا روش های بهینه سازی ویدئو در سایت میتوانند به شما کمک کنند که در نتایج جستجوی گوگل دیده شوید و رتبه خوبی در گوگل پیدا کنید. لازم به ذکر است که الگوریتمهای گوگل، بیشتر وبسایتهایی که محتوای ویدیویی دارند را در نتایج جستجوی کاربران نشان میدهد. درواقع گوگل نتایج جستجو با ویدیو را بیشتر از نتایج بدون ویدیو به افراد نمایش میدهد. Google Keyword Planner یکی از معروفترین و پراستفادهترین ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی است که توسط گوگل ارائه میشود. این ابزار به کاربران کمک میکند تا کلمات کلیدی مرتبط با محتوای خود را پیدا کرده و میزان جستجو و رقابت آنها را بررسی کنند.
اگر نتیجه این جستجو شامل ویدئو بود، یعنی گوگل موفق شده تا محتوای ویدئویی صفحه شما را کرال و ایندکس کند. در غیر این صورت، از ابزار Google Rich Results Tester یا سرچ کنسول خود کمک بگیرید تا دلایل و ایرادهای عدمنمایش ویدئوها در نتایج جستجو را شناسایی کند. تصور کنید ویدیویی برای آموزش یک بخش از سایت خود تهیه نموده و بارگذاری کرده اید. چنانچه این ویدیو خیلی طولانی باشد مثلا 1 ساعت، عموما کاربران از دیدن آن صرف نظر کرده و به دنبال ویدیویی می روند که کوتاه تر باشد و زودتر آن ها را به هدف برساند. برای نمونه ای دیگر، فرض کنید ویدیویی برای معرفی یک محصول در سایت قرار داده اید و این ویدیو در 20 دقیقه محصول را معرفی می کند.
این ابزار به شما کمک میکند تا نقاط قوت و ضعف ویدیوهای خود را شناسایی کرده و استراتژیهای بهینهسازی مناسب را تدوین کنید. RapidTags یک ابزار آنلاین رایگان است که به شما کمک میکند تا تگهای مرتبط و پرجستجو را برای ویدیوهای خود پیدا کنید. برای استفاده از RapidTags، کافیست موضوع ویدیو یا کلمات کلیدی اصلی را وارد کنید تا این ابزار به شما مجموعهای از تگهای مرتبط را پیشنهاد دهد. این تگها میتوانند به بهبود رتبهبندی ویدیوهای شما در نتایج جستجو کمک کنند و شانس دیده شدن آنها را افزایش دهند. استفاده از RapidTags بسیار ساده و سریع است و میتواند به شما کمک کند تا تگهای مناسبی برای ویدیوهای خود انتخاب کنید.
با این روش لینکسازی، احتمال دیدهشدن محتواهای ویدئویی شما در نتایج جستجوی گوگل بیشازپیش خواهد شد. در این مقاله قصد داریم در رابطه با همین موضوع صحبت کنیم و نکاتی را به شما بگوییم تا با استفاده از آن ها فایل های ویدیویی سایت خود را بهینه سازی کنید. یکی از اصلیترین راهها برای بهبود سئو ویدئوها، ساخت محتواهای ویدئویی بسیار باکیفیت است. برای انجام این کار باید ابتدا و پیش از انجام هر کاری، موضوعی که بسیار جذاب است و مخاطبان آن را دوست دارند، انتخاب کنید. بهتر است پیش از انتخاب محتواهای ویدئوها درباره علاقه کاربران به آن محتوا تحقیق کنید. سئو فیلم یا حتی سئو ویدیو در وردپرس با سئو برای موتورهای جست و جو متفاوت است.
در نتیجه، بازخورد خوب کاربران تا حدودی میتواند باعث بهبود جایگاه ویدئوها شود. حتما شما هم متوجه شده اید که امروزه وب سایت های بیشتری در صفحات خود از ویدیو استفاده می کنند. بر اساس تحقیقات Speed Curve میانگین حجم صفحات وب بین سال های 2011 تا 2017 از 1 مگابایت به 3 مگابایت افزایش پیدا کرده است که بخشی از آن به دلیل استفاده ی بیشتر از ویدیو ها بوده است. همچنین تنها در دو سال اخیر میانگین حجم ویدیو های اینترنتی از 204KB به 729KB افزایش یافته است. اما بررسی های گسترده نشان میدهد که خیلی بعید بنظر میرسد که گوگل با اضافه شدن این جزئیات (هش ها) به URL، آنها را URLهای متفاوت و جداگانه ای در نظر بگیرد. این روشی است که افزونه محبوب و دارای ویژگی های بصری جذاب simplygallery از آن استفاده میکند.
اما با گذشت زمان و با پیشرفت انواع ابزارهای تبلیغاتی و برنامههای اجتماعی، ویدئوها نیز وارد فضای مارکتینگ شدند. با گذشت زمان و اهمیت یافتن ویدئوها و افزایش میزان ویدئوهای تولید شده در وبسایتهای مختلف، گوگل نیز الگوریتمهای خود را در جهت سئو ویدئو تغییر داد. در نتیجه افراد برای این که ویدئوشان دیده شود باید اقدامات دقیقتر و تخصصیتری انجام میدادند. بخش مهمی از بهینهسازی ویدئو این است که شما بتوانید بازدید ویدئوها را در طول زمان بررسی کنید. بخشی به نام «Video pages» در سرچ کنسول سایت خطاهای احتمالی ایندکس ویدئوها و میزان نمایش آنها در جستجوی کاربران را نشان میدهد. همچنین از بخش «Performance» سرچ کنسول و با قراردادن فیلتر Search Type روی Video میتوانید آمار دقیق ترافیک ارگانیک ویدئوهای سایت را مشاهده کرد.
تگها و توضیحات ویدیوها نقش مهمی در بهینهسازی ویدیوها برای موتورهای جستجو دارند. ابزارهای بهینهسازی تگها و توضیحات به شما کمک میکنند تا تگهای مناسب و توضیحات جذاب و بهینهسازی شدهای برای ویدیوهای خود ایجاد کنید. سئو ویدیو به معنای بهینهسازی ویدیو برای موتورهای جستجو، ایندکس شدن و رتبهبندی در صفحات نتایج موتورهای جستجو از جمله گوگل در جستجوهای مرتبط است. استراتژیهای بهینهسازی زیادی وجود دارد که شانس ویدیوهای شما برای قرارگیری در رتبههای اول نتایج جستجو را بالا میبرد. ابزارهای تحلیلی مانند Google Analytics، YouTube Analytics و Vidooly به شما این امکان را میدهند که عملکرد ویدیوهای خود را به طور دقیق پیگیری کنید. این ابزارها اطلاعاتی مانند تعداد بازدیدها، نرخ کلیک (CTR)، مدت زمان مشاهده و میزان تعاملات کاربران را فراهم میآورند.
به همین دلیل ویدئوها از مهمترین مواردی هستند که میتوان برای افزایش بهبود کلی سایت روی آنها سرمایهگذاری کرد. میتوانید از Google Analytics استفاده کنید و یا داشبورد تجزیه و تحلیل پلتفرم بستر میزبانی ویدئویی که انتخاب کردید مثل آپارات و یوتیوب را بررسی کنید. این اعداد در جنبههای مختلف به شما کمک میکنند رفتار کاربر را درک کنید و بر این اساس تصمیمات بهتری بگیرید. ویدئو یکی از انواع محتواهایی است که برای وبسایتهای مختلف تهیه میشود و در اغلب موارد در وسط متن در فواصل مختلفی آپلود میگردد. از مهمترین مزایایی که آپلود فیلم یا ویدئو در یک وبسایت دارد، این است که مدت زمان بیشتری یک کاربر در یک صفحه وب باقی میماند و این مسئله یکی از اهداف سئوکاران است. در واقع آنها تلاش میکنند با هر تکنیک و ترفندی یک کاربر را در صفحه نگه دارند؛ زیرا که مدت زمان توقف یک کاربر در صفحه وبسایت و اسکرول کردن متن موجب بهبود سئو و بهبود رتبه سایت میشود.
YouTube Analytics، بهویژه برای ویدیوهای YouTube، اطلاعات جزئیتری ارائه میدهد، مانند ارجاعهای ترافیک، منابع ترافیکی و وضعیت بازدیدها بر اساس زمان. استفاده از این ابزارها به شما کمک میکند تا روند ویدیوهایتان را ارزیابی کرده و بر اساس آن تصمیمات بهینهسازی بگیرید. برای بهینهسازی سرعت بارگذاری ویدیوها، استفاده از فرمتهای فشرده و بهینه مانند MP4 و WebM بسیار مهم است. همچنین، بارگذاری ویدیوها از طریق شبکههای توزیع محتوا (CDN) میتواند به سرعت دسترسی به ویدیوها کمک کند. علاوه بر این، امکان پیشبارگذاری ویدیوها به صورت تدریجی (lazy load) باعث میشود که محتوای صفحه سریعتر بارگذاری شود و کاربر نیازی به انتظار برای مشاهده ویدیو نداشته باشد. تگ توضیحات جذاب و کاربرپسند در صورتی که هوشمندانه و دقیق انتخاب شود تا حد زیادی میتواند روند بهینهسازی ویدئو را سرعت بخشد.
علاوه بر این، لینکهای ارگانیک نه تنها باعث افزایش ترافیک میشوند، بلکه در بهبود دیدهشدن ویدیو در جستجوهای مرتبط نیز مؤثر هستند. با توجه به اینکه بیشتر مصرف ویدیوی آنلاین در دستگاه های تلفن همراه اتفاق می افتد، بهینه سازی ویدیوهای خود برای مشاهده در موبایل بسیار مهم است. مطمئن شوید که ویدیوهای شما واکنش گرا هستند و با اندازه های مختلف صفحه نمایش و دستگاه ها سازگار هستند. تجربههای ویدیویی سازگار با موبایل نه تنها رضایت کاربر را بهبود میبخشد، بلکه به رتبهبندی جستجوی بهتر کمک میکند، زیرا موتورهای جستجو ، محتوای مناسب برای موبایل را در اولویت قرار میدهند. در چشم انداز به سرعت در حال تحول SEO، بهینه سازی ویدیو به عنوان یک استراتژی حیاتی برای هدایت ترافیک ارگانیک و افزایش تعامل کاربر مهم و پر مخاطب شده است.
با هر بار انتشار در یک پلتفرم جدید، حتماً عنوان، تعداد دفعات کلمات کلیدی یا حتی دکمه CTA (فراخوان) را تغییر دهید. در سطح وب هرگاه لینکی به صفحهای اشاره کند، میتواند تاثیر مستقیمی روی رتبهبندی آن صفحه داشته باشد. ویدئوها بهانه خوبی برای ساخت بک لینک، جذب ترافیک بیشتر و در نتیجه سئوی سایت هستند. یکی از روشهای لینکسازی برای ویدئوها، انتشار رپورتاژ آگهی و قراردادن ویدئو درون محتوای آن است. برای اینکه از ایندکسشدن ویدئوهای خود مطمئن شوید، سادهترین راه این است آدرس google.com/video را سرچ کنید و URL صفحهای را که ویدئو در آن قرار دارد، در کادر جستجو وارد کنید.
استفاده از کلماتی در URL که توسط کاربر جستجو میشود (query) بهتر از قرار دادن هش در URL است. در این روش نه تنها هر ویدیو به تنهایی قابل ایندکس شدن است، بلکه کارکرد یک صفحه از گالری نیز حفظ میشود. دیگر مواردی که میتواند در سئوی ویدئو به شما کمک کند ایجاد لینک و یا به اشتراکگذاری در رسانههای اجتماعی است. این ابزار HTML باعث ارائه اطلاعاتی بیشتر به باتها میشود (به صورتی منحصر به فرد به توصیف ویدئوی شما میپردازد) و همچنین هیچ تاثیری روی سایتمپ هر ویدئویی که در حال حاضر از آن استفاده میکنید، نمیگذارد. گوگل به طور مداوم الگوریتم خود را تغییر میدهد ، اتکا به ربات های جستجو برای رتبهبندی ویدیوها یک استراتژی درست برای تضمین دیده شدن فیلمهای شما نیست. اگر واقعا به دنبال بالا رفتن و بیشتر دیده شدن ویدئو خود هستید، باید به سمت سرمایهگذاری روی تبلیغات ویدئویی که یک مسیر استراتژیک است، قدم بردارید.
زیرنویسها باید دقیق، مرتبط با محتوا و شامل کلمات کلیدی اصلی باشند تا کمک کنند رتبه ویدیو در جستجوهای ویدیویی افزایش یابد. همواره سعی کنید که از ویدیوهای آموزشی استفاده کنید که برای کاربران جذاب و تاثیرگذار به نظر بیاید. بهتر است در ویدیوهای خود درباره سوالات متداول کاربران نیز صحبت کنید تا هیچ چیز مبهمی در ذهن آنها باقی نگذارید. اگر به سوالات افراد پاسخ دهید، درواقع به نوعی بازاریابی محتوایی انجام دادید که باعث میشود اعتبار زیادی کسب کنید. زمانی که میخواهید پلت فرم ویدئو خود را انتخاب کنید, باید دلایل خود را مد نظر قرار دهید. چیزی که در ماهیت اینگونه پلتفرم ها وجود دارد این است که زمانی که ویدئو در آنها قرار میگیرد بیشتر ترافیک کاربران را به سمت خود میکشد به جای اینکه آنها را به وب سایت هدایت نماید.
در آخر، انتشار ویدئوها در برنامههای مختلف و اشتراکگذاری آنها در شبکههای اجتماعی نیز میتواند به بهبود سئو و افزایش دسترسی به ویدئوها کمک کند. این کار در سئو ویدئو سایت، برای بازدیدکنندگان بسیار اهمیت دارد و موجب جلب توجه آنها میشود. به همین دلیل میتوان گفت تحقیق کلمات کلیدی کمک بسیاری به سئو ویدئوها میکند و در موفقیت ویدئوهای آنلاین نقش مهمی دارد. سئو ویدئو برای سایتها اهمیت بسیار زیادی دارد، چراکه کمک زیادی به بهبود نرخ تعامل کاربر و افزایش ترافیک وبسایتها میکند. ویدئوها به دلیل قدرت انتقال مؤثر و پرسرعت و جذابیت بصری زیادی که دارند، بسیار مورد توجه قرار میگیرند.
ساخت ویدئوها همیشه ارزان نیستند، اما معمولاً به اندازهای که مردم فکر میکنند، گرانقیمت هم نیستند. قبل از اینکه ویدئوتان تولید و شخصیسازی شود، قطعاً میتوانید از VSEO استفاده کنید که بازدهی خوبی برای شما و همینطور مشتری ایجاد میکند. به یاد داشته باشید، کیفیت ویدئو مهم است، زیرا موجب تولید انواع دیگری از محتوا خواهد شد. شما میتوانید تنها به بهینهسازی ویدئو خود برای دریافت جایگاه در نتایج جستجوی گوگل تکیه کنید اما این به تنهایی کافی نیست. اگر برایتان مهم نباشد که خود صفحه نیز برای seo بهینه شود , خزنده های گوگل نیز به خود زحمت پیمایش در صفحه تان را نخواهد داد و اینگونه رتبه خوبی نیز در میان نتایج کسب نخواهید کرد.
برای انتخاب عنوان و توضیحات متای جذاب و مرتبط برای محتواهای ویدیویی خود زمان کنار بگذارید. هرچه عنوان جذابتر و توضیحات متای اصولیتری انتخاب کنید، نتیجه سئوی بهتری برای محتوای ویدیویی خود خواهید گرفت. مانند آنچه در سئوی محتوای متنی انجام میدادیم و در قسمت مربوط به پست وبلاگ برای هر مقاله یا نوشته عنوان و توضیحات متا انتخاب میکردیم برای ویدیوها نیز این کار را باید انجام دهیم. رتبهبندی برخی محتواهای ویدئویی به این بستگی دارد که موضوع ویدئو چقدر جدید و بهروز است و هنوز برای کاربران کاربرد دارد. برای این دست از محتواها نیاز است تا بهطور مرتب ویدئوها را بهروزرسانی کنید تا در نتایج رتبه خوبی داشته باشند.
این تصویر می بایست مرتبط با موضوع ویدیو، کم حجم و البته بسیار با کیفیت باشد. کاربران در ابتدا این تصویر را مشاهده می کنند پس باید تصویر به گونه ای باشد که آن ها را ترغیب به مشاهده ی فیلم نماید. باید در نظر بگیرید که قصد از جست و جو ویدیو در یوتیوب بسیار متفاوت است و در نتیجه باید کلمات کلیدی متفاوتی را نسبت به گوگل در نظر بگیرید. به عنوان مثال در یوتیوب جست و جوها به قصد تراکنش و خرید محصولی صورت نمی گیرد؛ بلکه بیشتر به قصد مشاهده آموزش است که جست جویی اتفاق می افتد. یعنی اگر محتوای ویدیوی شما مخفی یا در لایههای زیرین صفحات باشند، شانس شما برای رتبهبندی ویدیو و تقویت سئو ویدیو خیلی کم خواهد شد.
خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری